Orban ironizează ideea unei dezbateri la postul naţional: TVR mai avea puţin şi-l chema pe Dragnea şi la Teleenciclopedia

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Premierul Ludovic Orban a reiterat, miercuri seara, la Digi24, ideea că preşedintele Iohannis nu are ce discuta cu Viorica Dăncilă şi a ironizat faptul că aceasta a fost invitată la o dezbatere la TVR, reamintind că, nu demult, televiziunea naţională mai avea puţin şi îl invita pe Liviu Dragnea şi la Teleenciclopedia.

„Nu mă miră că a fost chemată la TVR. TVR care îl chema pe Liviu Dragnea peste tot, mai avea puţin şi îl chemau şi la Teleenciclopedia”, a declarat Orban, citat de B1TV.

Declaraţiile liberalului vin în condiţiile în care miercuri seara Viorica Dăncilă a anunţat că este invitată la TVR şi i-a cerut preşedintelui Iohannis să vină şi el pentru o confruntare televizată în faţa românilor.

„Mi se pare corect ca acest eveniment să fie organizat de televiziunea publică, pentru a putea fi văzut de absolut toţi românii, inclusiv cei din diaspora şi cei fără acces la televiziunea prin cablu şi să poată fi preluat şi de celelalte televiziuni”, a argumentat Dăncilă.

O dezbatere cu Dăncilă nu este însă oportună, a susţinut Orban la Digi.

„Preşedintele este deschis la orice fel de dialog, preşedintele în toată campania a fost înconjurat de oameni, a comunicat cu cetăţenii români. Nu are nevoie să intre într-o ciorovăială, în stilul de campanie pe care o face PSD, bazat pe fake news, pe manipulări, pe minciuni gogonate.

Comunicarea este deschisă dialogului cu cetăţenii şi preşedintele Iohannis a anunţat inclusiv o dezbatere cu analişti, jurnalişti în care e gata să răspundă la orice fel de întrebare legată de orice fel de subiect fie din mandatul care a trecut, fie din mandatul viitor”, a mai declarat Ludovic Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne