Om de afaceri oferă câte 45.000 de euro angajaţilor ca bonus de Sărbători [video]

O lucrătoare a agenţiei imobiliare St. John Properties din Baltimore
O lucrătoare a agenţiei imobiliare St. John Properties din Baltimore (screenshot tramite video Youtube)

Fondatorul şi preşedintele agenţiei imobiliare St. John Properties din Baltimore, statul american Maryland, Edward St. John, a făcut o surpriză specială celor 198 de angajaţi provocând reacţii diferite.

Bonus special

În timpul petrecerii de Crăciun, Edward St. John i-a anunţat pe angajaţii săi că anul acesta le va oferi o recompensă specială pentru munca depusă, cu ocazia acestui eveniment deosebit. Bonusul special este de 10 milioane de euro.

Momentul a fost înregistrat, iar chipurile de surpriză şi bucurie ale lucrătorilor au făcut înconjurul lumii.

După cum puteţi vedea în imagini, reacţiile momentului sunt spectaculoase, înfăţişând surpriză, zâmbete, îmbrăţişări şi multe lacrimi.

Cele 10 milioane de euro au fost distribuite în funcţie de salariul fiecărui lucrător; marea majoritate au primit un cec de 45.000 de euro, dar unii care s-au întors acasă cu un cec în valoare de 225.000 de euro.

Şef recunoscător

Edward St. John a explicat că a dorit ca sărbătoarea să fie specială: „Eu pot să mă ocup de navă, dar ei sunt cei care o conduc”. Bonusul de Crăciun pe care toată lumea l-a primit este o recompensă pentru a sărbători progresul companiei care a reuşit să se extindă în diferite state.

Din momentul în care angajaţii companiei imobiliare St. John Properties au primit cecul, multe persoane din întreaga lume au început să viseze la ceva similar.