Întâlnirea magică a unui copil orb şi autist cu Moş Crăciun [video]

O mamă din Texas (SUA) afirmă că fiul său, Matthew, l-a cunoscut pe „adevăratul Moş Crăciun” săptămâna trecută într-un magazin de articole sportive în Fort Worth.
Matthew Foster
Matthew Foster (captură video Youtube)

Matthew Foster, un copil în vârstă de 6 ani, este orb, suferă de autism şi nu îi place să fie fotografiat, dar îl adoră pe Moş Crăciun, a relatat pentru CNN mama sa, Misty Wolf.

Wolf a relatat că dorea să ajungă mai devreme la magazinul Cabela's pentru a evita mulţimea şi pentru a minimaliza aspectul lui Matthew sau o eventuală criză a acestuia, având în vedere că erau însoţiţi şi de surioara lui, Lilly, de doar 20 de luni. Şi planul a funcţionat perfect astfel că au putut să meargă să-l viziteze şi pe Moş Crăciun.

Wolf a spus că Matthew vorbeşte, dar nu interacţionează cu oamenii decât dacă se simte confortabil cu ei. Iar „în Moş Crăciun a avut încredere imediat”.

„Voi continua să spun că l-a întâlnit pe adevăratul Moş Crăciun. Acesta a fost adevăratul Moş Crăciun pentru Matthew.”

Misty Wolf, a relatat pe Facebook despre întâlnirea dintre Matthew şi Moş Crăciun. „El este cel mai bun Moş Crăciun pe care l-am întâlnit vreodată. I-am explicat că fiul meu este orb şi suferă de autism, dar că îl adoră pe Moş Crăciun. El mi-a răspuns: "Nu spune nimic altceva" şi s-a aşezat jos pe podea. A vorbit mult timp cu Matthew, i-a spus să-l tragă de barbă, să-i atingă căciula, i-a povestit despre costumul său roşu şi l-a întrebat dacă doreşte să atingă orice altceva. Răspunsul lui Matthew a fost: "Ochii tăi strălucitori" (care sunt menţionaţi în "Twas the Night Before Christmas"), şi el l-a lăsat să o facă, atâta timp cât a vrut.

(captură video Youtube)

Apoi, l-a luat în braţe şi l-a condus să atingă renii. Inima mea era plină de bucurie.”

(captură video Youtube)

Mesajul postat pe Facebook a fost însoţit de fotografii care relatează despre această întâlnire atât de specială. O întâlnire care şi-a lăsat amprenta în Matthew, atât de mult încât mama sa a spus că despre acest Moş Crăciun copilul a pus întrebări şi a vorbit o săptămână întreagă.