Un băieţel îi trimite o scrisoare tatălui său "în Paradis". Poştaşul răspunde: "a fost livrată"

Răspuns emoţionant al poştei britanice Royal Mail, adresat lui Jase, un băieţel în vârstă de 7 ani: "A fost o provocare grea să evităm stelele şi alte obiecte galactice, dar am reuşit". Postarea pe Facebook a mamei copilului a devenit virală.
Poşta
Poşta (captură web)

„Domnule poştaş, puteţi duce această scrisoare în Paradis pentru ziua de naştere a tatălui meu? Vă mulţumesc". Această scrisoare serioasă a fost încredinţată poştei britanice de către Jase Hyndman, în vârstă de 7 ani.

Dar "mister Postman" nu s-a pierdut în faţa cererii. Şi, după câteva zile, el i-a dus copilului care locuieşte în West Lothian, Scoţia, un mesaj la fel de serios, pe antet cu ştampila Royal Mail, şi o asigurare că scrisoarea a fost livrată „în ciuda dificilei călătorii“.

Scrisoarea micuţului Jase Hyndman
Scrisoarea micuţului Jase Hyndman (captură Facebook /Teri Copland)

Emoţionată, mama copilului, Teri Copland, văduvă în 2014, a publicat pe Facebook fotografia corespondenţei: "Nu pot explica cât este de entuziasmat că tatăl său a primit scrisoarea", scrie ea.

Jase Hyndman împreună cu tatăl său
Jase Hyndman împreună cu tatăl său (captură Facebook /Teri Copland)

Teri Copland mulţumeşte oficialului care a preluat mesajul, Sean Milligan: "Nu eraţi obligaţi să faceţi acest efort. Aţi fi putut pur şi simplu să ignoraţi această scrisoare, dar este emoţionant faptul că v-aţi deranjat pentru un copil pe care nu-l cunoaşteţi. Mi-aţi redat încrederea în umanitate. Mulţumesc, chiar înseamnă totul pentru el. Şi Crăciun fericit”. Gestul de umanitate a provocat valuri de emoţii şi mesajul s-a răspândit imediat în jurul lumii prin reţelele de socializare.

O provocare dificilă

"A fost o provocare grea pentru a evita stelele şi alte obiecte galactice de-a lungul drumului către Paradis, oricum, poţi fi sigur că această scrisoare importantă a fost livrată", este răspunsul Royal Mail. "Voi continua să depun toate eforturile pentru a asigura livrări sigure către Paradis", a mărturisit "mister Postman".

Răspunsul "Royal Mail"
Răspunsul "Royal Mail" (captură Facebook /Teri Copland)

În partea de jos a scrisorii se află numele lui Sean Milligan, director adjunct al biroului Royal Mail Deliveries.