Un băieţel îi trimite o scrisoare tatălui său "în Paradis". Poştaşul răspunde: "a fost livrată"

Răspuns emoţionant al poştei britanice Royal Mail, adresat lui Jase, un băieţel în vârstă de 7 ani: "A fost o provocare grea să evităm stelele şi alte obiecte galactice, dar am reuşit". Postarea pe Facebook a mamei copilului a devenit virală.
Poşta
Poşta (captură web)

„Domnule poştaş, puteţi duce această scrisoare în Paradis pentru ziua de naştere a tatălui meu? Vă mulţumesc". Această scrisoare serioasă a fost încredinţată poştei britanice de către Jase Hyndman, în vârstă de 7 ani.

Dar "mister Postman" nu s-a pierdut în faţa cererii. Şi, după câteva zile, el i-a dus copilului care locuieşte în West Lothian, Scoţia, un mesaj la fel de serios, pe antet cu ştampila Royal Mail, şi o asigurare că scrisoarea a fost livrată „în ciuda dificilei călătorii“.

Scrisoarea micuţului Jase Hyndman
Scrisoarea micuţului Jase Hyndman (captură Facebook /Teri Copland)

Emoţionată, mama copilului, Teri Copland, văduvă în 2014, a publicat pe Facebook fotografia corespondenţei: "Nu pot explica cât este de entuziasmat că tatăl său a primit scrisoarea", scrie ea.

Jase Hyndman împreună cu tatăl său
Jase Hyndman împreună cu tatăl său (captură Facebook /Teri Copland)

Teri Copland mulţumeşte oficialului care a preluat mesajul, Sean Milligan: "Nu eraţi obligaţi să faceţi acest efort. Aţi fi putut pur şi simplu să ignoraţi această scrisoare, dar este emoţionant faptul că v-aţi deranjat pentru un copil pe care nu-l cunoaşteţi. Mi-aţi redat încrederea în umanitate. Mulţumesc, chiar înseamnă totul pentru el. Şi Crăciun fericit”. Gestul de umanitate a provocat valuri de emoţii şi mesajul s-a răspândit imediat în jurul lumii prin reţelele de socializare.

O provocare dificilă

"A fost o provocare grea pentru a evita stelele şi alte obiecte galactice de-a lungul drumului către Paradis, oricum, poţi fi sigur că această scrisoare importantă a fost livrată", este răspunsul Royal Mail. "Voi continua să depun toate eforturile pentru a asigura livrări sigure către Paradis", a mărturisit "mister Postman".

Răspunsul "Royal Mail"
Răspunsul "Royal Mail" (captură Facebook /Teri Copland)

În partea de jos a scrisorii se află numele lui Sean Milligan, director adjunct al biroului Royal Mail Deliveries.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură