Cea mai tânără persoană care cântă imnul american pe stadionul "Carrier Dome" [video]

Luni 17 decembrie Drake Grillo a stabilit un record pe stadionul „Carrier Dome“ care, probabil, nu va fi depăşit o lungă perioadă de timp.
Drake Grillo împreună cu mama sa
Drake Grillo împreună cu mama sa (captură video Youtube)

Grillo, un băieţel de 3 ani din Auburn (SUA), a devenit cea mai tânără persoană care a interpretat imnul naţional american din istorie pe stadionul de la Syracuse University, Carrier Dome, cântând impecabil în faţa echipei de baschet feminin Syracuse, înainte ca aceasta să câştige meciul împotriva echipei Niagara.

Chelsea, mama băieţelului, a declarat că Drake iubeşte sportul şi a învăţat cuvintele imnului naţional american, The Star-Spangled Banner, vizionând meciurile la televizor cu un an în urmă. Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când băieţelul cântă live. Vara trecută, Drake a avut această onoare înaintea a trei meciuri de baseball ale echipei "Auburn Doubledays".

Chelsea a spus că, de obicei, Drake îi întreabă când poate cânta din nou imnul. La care ea răspunde: "Drăguţule, trebuie să-ţi aştepţi rândul. Şi alte persoane vor să aibă o şansă".

Luni a fost o scenă minunată pentru Drake. Pe stadionul Carrier Dome a avut loc un meci universitar, la care au participat 6.093 de spectatori. Iar el, îmbrăcat cu un tricou pe care avea imprimat numărul 44, s-a dus pur şi simplu în centrul terenului şi a devenit steaua meciului, chiar înainte ca jocul să înceapă. Unele membre ale echipei s-au apropiat de el şi l-au salutat călduros.

„Cred că e prea mic pentru a realiza importanţa evenimentului care s-a întâmplat“, a spus mama lui.

Chelsea a spus că Drake se "antrenează" cântând la un microfon de jucărie mergând prin casă. Imnul naţional american este interpretarea sa de referinţă, totuşi în ultimul timp datorită sărbătorilor, a schimbat partitura.

"În acest moment îi place muzica de Crăciun, aşa că le cântă pe acestea", a spus mama copilului.