Olteniţa: Arbitru de fotbal alergat şi bătut pe teren de un jucător eliminat

La finalul unei partide din Liga a V-a de fotbal, au avut loc scene incredibile. Astfel, meciul dintre CSM Olteniţa şi Viitorul Soldatu s-a încheiat în minutul '50, când gazdele conduceau cu scorul de 5-1, după ce arbitrul central a fost fugărit pe teren şi bătut de către jucătorul pe care îl eliminase.
(DAMIEN MEYER / AFP / GettyImages)
Liviu Şerbănescu
29.10.2012

La finalul unei partide din Liga a V-a de forbal, au avut loc scene incredibile. Astfel, meciul dintre CSM Olteniţa şi Viitorul Soldatu s-a încheiat în minutul '50, când gazdele conduceau cu scorul de 5-1, după ce arbitrul central a fost fugărit pe teren şi bătut de către jucătorul pe care îl eliminase.

Mai exact, unul dintre jucătorii echipei oaspete a primit cartonaş roşu, moment în care nu şi-a mai putut stăpâni nervii, agresându-l fizic pe arbitrul Ionel Duţă.

Imediat după ce a scăpat din mâinile agresorului, arbitrul a fluierat finalul meciului, urmând ca rezultatul partidei să fie decis marţi, în cadrul Comisiei de Disciplină al AJF Călăraşi.

Totodată, jucătorul agresor riscă suspendarea pe viaţă din activitatea sportivă şi să primească un dosar penal pentru vătămare corporală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor