Gigi Becali: "Aduceţi-ne echipe să jucăm, că nu mai avem cu cine juca în România!"

După încheierea meciului de fotbal Steaua-Molde, din cadrul Liga Europa, în care echipa românească a învins cu 2-0, patronul Gigi Becali a făcut o nouă aroganţă verbală.
George Becali. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Liviu Şerbănescu
26.10.2012

După încheierea meciului de fotbal Steaua-Molde, din cadrul Liga Europa, în care echipa românească a învins cu 2-0, patronul Gigi Becali a făcut o nouă aroganţă verbală.

Astfel, Gigi Becali a declarat după meci că a fost încântat de jocul echipei sale în meciul Steaua-Molde 2-0 şi a precizat că echipa să nu mai are adversari pe măsură.

"Jocul Stelei te încântă. Pe Molde îi vom bate şi în deplasare, ne uităm la ei şi ameţim. A fost un joc frumos, super. Eu am văzut a doua repriză, după ce a ieşit Pintilii, a mai scârţâit jocul, Bourceanu şi Pintilii sunt inima şi motorul Stelei. După golul marcat, preţul lui Chiricheş a crescut de la 15 la 20 de milioane. Aduceţi-ne echipe să jucăm, că nu mai avem cu cine juca în România!", a precizat Gigi Becali.

Cele două goluri ale Stelei au fost marcate de Chiricheş ('30) şi Rusescu (33), iar în minutul 58, Tănase a ratat un penalty.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor