O întreagă filială locală a PSD trece la partidul lui Băsescu

Cu doar câteva luni înaintea alegerilor locale, o întreagă organizaţie locală a PSD a trecut la partidul lui Traian Băsescu, Mişcarea Populară.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Andrei Pricopie
27.02.2016

Preşedintele PSD Răducăneni, Botezatu Neculai, împreună cu întreaga organizaţie şi trei consilieri locali din şase au trecut la Mişcarea Populară, filiala Iaşi, scrie bzi.ro.

"Am trecut la Mişcarea Populară pentru că dl. Petru Movilă este un om serios, care-şi face treaba. Am venit să-l sprijin pentru că şi el m-a ajutat pe mine, dar şi oamenii din comună. Datorită lui, la noi, la Răducăneni a rămas Trezoreria când s-a dorit desfiinţarea acesteia. Sper să-i conving şi pe ceilalţi consilieri să vină alături de noi", a explicat Botezatu Neculai.

Drept răsplată pentru că a schimbat tabăra chiar înainte de alegeri, fostul lider social-democrat va candida la primărie din partea Mişcării Populare.

Şef al organizaţiei Răducăneni MP va rămâne în continuare medicul veterinar Ciprian Radu.

"Dl. Botezatu Neculai va fi candidatul nostru la Primăria Răducăneni. Vom face o echipă bună împreună şi avem şanse reale de a câştiga primăria. Orice om serios este binevenit alături de noi", a declarat Ciprian Radu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor