"Nu mai fumaţi la partid". Vlad Voiculescu, acuzat de Dragnea că se pregătea să închidă 100 de spitale

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost acuzat de preşedintele PSD Liviu Dragnea că ar fi vrut să închidă 100 de spitale. Replica tehnocratului nu s-a lăsat mult aşteptată.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Noul ministru al Sănătăţii "era foarte supărat", pentru că "se pare că o să găsească nişte documente privind închiderea a 100 de spitale", a declarat joi, la Palatul Parlamentului, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"În ministere găsesc tot felul de lucruri (noii miniştri - n.r.). Ministrul Sănătăţii am înţeles că era foarte supărat pentru că se pare că o să găsească nişte documente care pregăteau închiderea a 100 de spitale, pentru că spitalele respective n-au fost ajutate, nu au primit bani de la minister.

În fiecare zi, colegii mei din Guvern tot descoperă 'mine' în fiecare minister. Până la urmă, cineva va trebui să răspundă pentru această atitudine, pentru că deja nu mai este politic. Ministrul Sănătăţii a venit la mine să-mi spună exact aceste lucruri, pentru că era foarte supărat", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Replica lui Voiculescu

"Aud că domnul Dragnea spune la televizor că tocmai a descoperit la minister că eu voiam să închid vreo 100 de spitale. Dacă o să conducă ţara aşa cum înţelege sistemul sanitar, atunci din "grădina Maicii Domnului" (felicitări pentru metaforă, doamna Birchall!) ne va transforma rapid în ograda unde a înţărcat mutu' iapa.

PS: La tehnocraţi era acest obicei ... să ne facem temele înainte să vorbim. Dacă cineva de la PSD vrea totuşi să-şi ajute şeful să înţeleagă, poate citi aici", a reacţionat Vlad Voiculescu, pe contul său de Facebook, adăugând două hashtag-uri amuzante - #caiverzipepereţi şi #numaifumaţlapartid.