Noua componenţă a consiliului desfiinţat după ce a constatat plagiatul lui Victor Ponta

Victor Ponta la Şedinţa la Consiliului Superior al Magistraturii,(CSM)
Victor Ponta la Şedinţa la Consiliului Superior al Magistraturii,(CSM) (Epoch Times România)

Forul care a dat primul verdict de plagiat în cazul premierului Victor Ponta - Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) - are o nouă componenţă, cu numărul de membri mărit de la 21 la 44. Componenţa a fost publicată vineri în "Monitorul Oficial".

Totodată, organizarea şi funcţionarea CNATDCU sunt reglementate printr-un ordin emis la 5 septembrie de către ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

În Consiliul General al CNATDCU se află, în continuare, Marius Andruh (Universitatea Bucureşti, Academia Română), care se se regăsea în componenţă, în calitate de preşedinte, şi la anunţarea primului verdict de plagiat referitor la teza de doctorat a lui Victor Ponta.

De asemenea, Consiliul General îl are printre membri şi pe Mircea Dumitru, rectorul Universităţii Bucureşti - instituţie a cărei Comisie de Etică a stabilit, de asemenea, că premierul a plagiat.

Noul Consiliu General al CNATDCU are reprezentanţi de la instituţii de învăţământ superior din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Timişoara, Sibiu, Ploieşti şi Târgu Mureş, precum şi de la Academia Română, iar printre membri se mai numără Răzvan Teodorescu, Ionel Haiduc, Eugen Simion, Nicolae Zamfir, Florian Popa, Vlad Nistor şi Alexa Visarion.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne