Nicuşor Dan infirmă scenariul ruperii USR

La câteva zile după ce Clotilde Armand susţinea că USR-ul s-ar putea rupe, Nicuşor Dan infirmă veridicitatea acestui scenariu.
Nicusor Dan(USR),
Nicusor Dan(USR), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a exclus, duminică, la Sibiu, scenariul ruperii USR - ipoteza lansată de Clotilde Armand într-un interviu acordat recent presei.

"Singura noastră şansă este să continuăm împreună", a declarat duminică, Nicuşor Dan, întrebat dacă este posibilă o rupere a USR în cadrul unei conferinţe de presă.

De asemenea, Nicuşor Dan a mai confirmat că va candida la funcţia de preşedinte al partidului, la următorul Congres ce ar urma să aibă loc la Cluj-Napoca, în martie sau în mai.

Reamintim că, în urmă cu 5 zile, vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, a evocat, vorbind despre divergenţele ideologice din sânul partidului, despre o posibilă rupere a formaţiunii.

"Fie, cum a anunţat Nicuşor Dan, ne vom rupe în USR-dreapta, USR-stânga. Fie va trebui să găsim o propunere convingătoare care să fie acceptată de toţi, ceea ce e foarte dificil, pentru că nu există o cultură democratică puternică. Oamenii nu prea acceptă ideile celorlalţi. E greu să pui toată energia să lupţi pentru idei care nu sunt ale tale şi să te adaptezi, susţinea Clotilde Armând într-un interviu acordat ziare.com.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne