"Gaura" de 10 miliarde. Nicuşor Dan: Anticipam teoria "grelei moşteniri"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le reproşează tehnocraţilor o "gaură" de 10 miliarde de lei la bugetul pe anul viitor. Acuzaţia nu pare să îl surprindă deloc pe liderul USR Nicuşor Dan, care pretinde că se aştepta ca pesediştii să lanseze teoria "grelei moşteniri".
Nicusor Dan
Nicusor Dan (Florin Chirila/Epoch Times)

Constituirea unei comisii parlamentare, care să investigheze aşa-zisa "gaură" de 10 miliarde de lei descoperită la buget invocată de liderul PSD Liviu Dragnea, se înscrie în teoria "grelei moşteniri", a acuzat luni, la Palatul Parlamentului, preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan.

"Anticipam. Când am avut zilele trecute discuţia cu dl Cioloş, domnia sa anticipa că o să urmeze teoria 'grelei moşteniri.' Iată că ea se materializează şi o să avem în sfârşit posibilitatea pe care nu am avut-o în campanie: de a avea un dialog între Liviu Dragnea şi Dacian Cioloş", a declarat Nicuşor Dan, citat de Agerpres.

Potrivit liderului USR, fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în prezent deputat, a redresat o "situaţie proastă" pe care a găsit-o când a venit în instituţie.

"Pentru că pe moment este doar un titlu de presă. În momentul în care or să fie orice fel de acuze, sunt convins că Cristian Ghinea le va demonta. Ceea ce a făcut el la Ministerul Fondurilor Europene a fost să găsească o situaţie foarte proastă pe ghidurile care să permită absorbţia pe 2014 - 2020 şi situaţia asta îmbunătăţit-o şi a fost unul dintre singurii care şi-a făcut un raport de activitate la sfârşitul mandatului", a explicat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne