Nicuşor Dan: Dragnea - exponentul baronului local. A condus un judeţ printre cele mai sărace din România

Este în continuare şocant pentru toată lumea să vadă că preşedintele PSD Liviu Dragnea nu a făcut pasul înapoi după condamnarea penală, a atras atenţia Nicuşor Dan, liderul USR.
Nicusor Dan
Nicusor Dan (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, i-a caracterizat succint, într-un interviu acordat News.ro, pe liderii PSD, PNL şi ALDE - Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Alina Gorghiu.

„Liviu Dragnea este condamnat penal şi este în continuare şocant pentru toată lumea să vadă că nu a făcut pasul înapoi, după condamnarea penală, că cel mai important partid din România, ca număr de simpatizanţi, acceptă fără să crâcnească această situaţie. Domnia sa este exponentul baronului local, a condus un judeţ printre cele mai sărace din România, foarte mult timp, fără să se vadă acolo, nu a venit niciun investitor, nici nu s-au făcut mari lucrări de infrastructură.

Călin Popescu Tăriceanu, cel puţin în ultima vreme, l-am văzut atacând nejustificat şi total disproporţionat justiţia din România. Mi-e teamă şi faţă de unul şi faţă de celălalt, pentru eventualitatea în care vor forma o majoritate, mi-e teamă pentru statul de drept”, a declarat Nicuşor Dan.

În ceea ce o priveşte pe Alina Gorghiu, liderul USR a remarcat că şefa liberalilor conduce un partid care i-a atacat în campania electorală de la locale, dar care „are meritul de a fi reuşit să impună în partid această variantă a premierului Cioloş”.

„Acesta este un merit pe care trebuie să i-l recunoaştem”, a adăugat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne