Năsui, revoltat: Ministrul PSD al Finanţelor, un iresponsabil. Factura o vom plăti cu toţii

Modul în care Ionuţ Mişa înţelege să conducă Ministerul Finanţelor l-a revoltat pe deputatul Claudiu Năsui, care avertizează că "această iresponsabilitate o vom plăti cu toţii".
Claudiu Nasui
Claudiu Nasui (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

"Legea pensiilor a fost finalizată, nu se cunoaşte impactul bugetar". Perla aceasta a scos-o chiar ministrul PSD al Finanţelor, Ionuţ Mişa, a atras atenţia miercuri, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Am crede că una dintre principalele preocupări ale unui ministru al Finanţelor este impactul bugetar. Domnul Mişa nu are, însă, astfel de preocupări. Din cauza asta a ajuns statul român în criză de bani chiar economia pe care stă e pe creştere economică. Ce face domnul ministru din poziţia în care se află? Zice da la absolut orice vine pe linie de partid fără nicio preocupare pentru impactul economic", a declarat Năsui.

În opinia parlamentarului, omul acesta nu este un garant al echilibrului, ci un iresponsabil, iar factura pentru această iresponsabilitate o vom plăti cu toţii.

"Cel mai sumbru scenariu este acela în care propunerea de lege a pensiilor are un impact bugetar cât casa, ni se spune din nou că "Lasă că vor fi bani", după care avem o nouă rundă de creştere a impozitelor în 2018. Iar acelea vor fi plătite de întreaga economie, nu doar de cei care au îndrăznit să creadă în PSD", a subliniat Năsui.