Daea loveşte din nou: Sunt om stăpânit de actul cunoaşterii. Lăsaţi-mă în arealul meu

Ministrul PSD al Agriculturii, Petre Daea, continuă să facă deliciul reţelelor de socializare prin afirmaţiile sale inedite.
Petre Daea
Petre Daea (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost rugat de presă să comenteze pe tema creşterii celebrului indice ROBOR, care afectează dobânda creditelor în lei, iar răspunsul său a fost primit cu mare entuziasm de internauţi.

"Eu nu aş vrea să-mi aduc contribuţia într-o zonă în care nu mă simt confortabil, pentru că sunt om stăpânit de actul cunoaşterii, motiv pentru care îngăduiţi-mi să nu mă pronunţ într-o zonă unde eu nu sunt pregătit. Lăsaţi-mă în arealul meu, pe care vreau să-l înţeleg, să-l prelucrez şi în acelaşi timp să-l şi valorific în cunoştinţă de cauză", a declarat Daea, citat de Agerpres.

Ministrul Agriculturii le-a explicat jurnaliştilor care este secretul eficienţei sale.

"Muncind, fiind un om care toată viaţa a muncit, eu sunt o carte citită. Am 50 de ani de muncă, eu am muncit tot timpul. Primii 31 de ani nu am avut o jumătate de duminică liberă. Sper să mă ţină fizicul, mental cred că răspund la întrebările dumneavoastră, aşa că sunt într-o condiţie bună pe care vreau să mi-o păstrez, în folosul fermierilor de care sunt foarte mult legat şi pentru agricultura aceasta", a precizat Daea.

În acelaşi timp, ministrul Agriculturii a precizat că este un om care are ca prioritate găsirea de soluţii şi nu căutarea greşelilor altora.

"Nu spun despre greşeli, le văd, le procesez şi caut soluţii. Nu o să mă auziţi dumneavoastră pe mine, cred că nu m-aţi auzit până acum şi nu mă veţi auzi vreodată arătând cu degetul o greşeală. Când vezi un lucru rău pus, îl iei lucrul respectiv şi îl transformi cu atenţie, cu grijă. Sunt un bun român şi un suflet care arde pentru agricultura ţării româneşti", a punctat Daea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne