Năsui: Dacă chiar ar fi vrut să se întoarcă românii în ţară, Tudose n-ar fi luat măsurile pe care le-au luat

Dacă chiar ar fi vrut să se întoarcă românii în ţară, Guvernul Tudose n-ar fi luat măsurile pe care le-au luat de la începutul anului şi până acum, a opinat deputatul Claudiu Năsui, de la USR.
Claudiu Năsui (USR)
Claudiu Năsui (USR) (Epoch Times Romania)

Premierul Mihai Tudose îi transmite unei românce din străinătate că are convingerea că are de ce să se întoarcă acasă, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Claudiu Năsui, care a făcut o serie de comentarii pe această temă.

"Dar ce a făcut guvernarea PSD pentru asta? Au mărit impozitele pe muncă (eliminarea plafonării bazei de calcul pentru contribuţii şi supraimpozitarea muncii part-time). Măresc accizele pe carburanţi şi de acolo pe tot lanţul de producţie. Vor să implementeze o birocraţie monstruoasă unică în lume pentru plata TVA care va seca toate firmele plătitoare de TVA de bani şi le va falimenta pe altele. Poate, însă, premierul a dat de un criteriu bun în evaluarea politicilor pe care le adoptă.

Să se întrebe pentru fiecare OUG dacă asta va face românii să vrea să se întoarcă în ţară sau să vrea să plece. De exemplu, măsura care impune reglementări noi pentru contractele de muncă, sub forma de condici de prezenţă, va încuraja românii să se întoarcă să muncească sau să investească în România? Oare vor vrea să investească şi să angajeze mai mulţi români ca urmare a reglementării acestea?", a remarcat Claudiu Năsui.

Potrivit deputatului USR, nu trebuie să fii economist ca să-ţi dai seama că oamenii nu se înghesuie să intre în ţările care cresc povara fiscală şi birocraţia.

"Dacă chiar ar fi vrut să se întoarcă românii în ţară, Guvernul Tudose n-ar fi luat măsurile pe care le-au luat de la începutul anului şi până acum. Dar factura nu o va plăti el şi nici clasa politică. Factura o vor plăti tot români care muncesc şi plătesc peste 70% din salariu net sub forma de impozite la stat", a subliniat Claudiu Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne