Mitică Dragomir îi bagă la înaintare pe Becali, Copos şi Badea. Cadou nesperat pentru DNA

Pus sub acuzare în două dosare grele, "Nea Mitică de la Ligă" le-a făcut cadou procurorilor DNA înregistrări video cu Becali, Copos şi Badea.
Dumitru - Mitică Dragomir, fost preşedinte LPF
Dumitru - Mitică Dragomir, fost preşedinte LPF (Epoch Times România)

Implicat în două dosare penale, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunţat, miercuri seara, că le-a oferit procurorilor anticorupţie mai multe înregistrări video cu Gigi Becali, George Copos şi Nicolae Badea, relatează ziare.com

"Mitică de la Ligă", cum i se spunea lui Dragomir, a dezvăluit că în perioada în care a condus LPF a împânzit sediul forului cu microfoane şi camere de filmat pentru a-i înregistra pe patronii cluburilor din Liga 1. Înregistrările cu discuţiile din sediul ligii au ajuns acum pe mâna procurorilor DNA, prin amabilitatea lui Dragomir.

"Multe filmări le-am dat procurorilor, am copii după ele. Îmi era frică de Becali, Badea, Copos, nu de justiţie. Un om fără frică nu poate trăi în societatea noastră", a declarat Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

Dragomir care, reamintim, este acuzat de evaziune fiscală, delapidare, complicitate la evaziune fiscală, complicitate la delapidare şi spălare de bani, a declarat că a băgat microfoane şi camere de filmat peste tot în ligă şi a filmat tot ce s-a întâmplat în ultimii zece ani.

"Sunt Adunări Generale. Eu mă feream să mai propun şi să votez. Deschideam subiectul, iar alţii îl votau", a completat Dragomir.

Reamintim că Dragomir este implicat în două dosare - cel al dezafilierii clubului Universitatea Craiova şi RCS-RDS. Cel de al doilea dosar vizează modul în care au fost vândute companiei RCS/RDS drepturile de televizare a anumitor meciuri din Liga I de Fotbal. Acuzaţiile în acest dosar sunt de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani, iar prejudiciul se ridică la aproximativ 5,4 milioane de euro.

În dosarul dezafilierii echipei de fotbal Universitatea Craiova, Mitică Dragomir şi Mircea Sandu sunt acuzaţi de abuz în serviciu, folosirea influenţei şi sustragerea de sub sechestru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne