Mihail Neamţu: Idealul oricărui lider PSD: un regim ca-n Rusia lui Putin

Mihail Neamţu
Mihail Neamţu (Epoch Times România)

Idealul oricărui lider al Partidului Social Democrat este un regim asemănător cu cel din Rusia lui Vladimir Putin, este de părere fostul preşedinte al partidului Noua Republică, Mihai Neamţu.

"Sunt solidar cu tânărul Alex Navalny, un rus curajos, care i se opune ţarului Putin! Zilele trecute a fost victima unei agresiuni – poliţia, bineînţeles, că n-a făcut nimic – iar Putin vrea să-l bage la puşcărie, în pofida unei decizii CEDO. Ştiţi care este cea mai mare crimă a lui Navalny, de ce i-a scos din minţi pe oligarhii lui Putin? A avut curaj să prezinte "căsuţa de vară" a lui Dmitri Medvedev, premierul Rusiei, mâna dreaptă a lui Putin: un palat uriaş, aflat în mijlocul unei păduri.

Sună cunoscut? Vreo asemănare cu proprietăţile nababilor din PSD? O paralelă cu furia lui Dragnea, când s-a aflat unde vieţuieşte în Bucureşti? Când domnul Meleşcanu vrea strângerea relaţiilor cu Moscova, nu e vorba doar de politică externă, ci de idealul oricărui lider PSD: un regim ca-n Rusia lui Putin", a scris Mihail Neamţu pe pagina sa de Facebook.