Severin, mesaj din puşcărie pentru Dragnea: Cine vine aici fără onoare o are greu. Măcar să pierzi cu demnitate

"Dacă e să pierzi, măcar să pierzi cu demnitate", a fost mesajul pe care fostul europarlamentar Adrian Severin a ţinut să i-l transmită, direct din penitenciarul Rahova, liderului PSD Liviu Dragnea.
Adrian Severin la DNA
Adrian Severin la DNA (Epoch Times România)

Fostul europarlamentar Adrian Severin i-a acordat un interviu jurnalistului Victor Ciutacu, de la România TV, chiar din penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi trafic de influenţă în dosarul "Lobby în Parlamentul European".

"Ceea ce văd acum la TV este uluitor! Guvernul se scuză că guvernează, Parlamentul se scuză că legiferează, partidele se scuză că au câştigat alegerile. De aceea îi spun şi lui Dragnea: dacă e să pierzi, măcar să pierzi cu demnitate. Cine vine cu onoare aici e primit cu respect, cine vine cu onoarea pierdută are o puşcărie foarte grea", a declarat Adrian Severin, citat de stiripesurse.ro.

Fostul europarlamentar face referire la faptul că şeful PSD, deja condamnat cu suspendare în dosarul "Referendumul", are un al doilea dosar pe rol - "dosarul Bombonica" - care l-ar putea duce în spatele gratiilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne