Mihai Gâdea anunţă că îl va da în judecată pe Traian Băsescu

Nemulţumit că Traian Băsescu, pe care Antenele l-au "sfârtecat" ani în şir, îşi îndeamnă fanii să nu mai cumpere produse de la firme ce-şi fac reclamă la posturile lui Voiculescu, Mihai Gâdea ameninţă cu instanţa.
Miting organizat de Antene, Piaţa Constituţiei, 19 februarie 2016. În imagine Mihai Gâdea
Miting organizat de Antene, Piaţa Constituţiei, 19 februarie 2016. În imagine Mihai Gâdea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

La scurtă vreme după ce Traian Băsescu şi-a îndemnat simpatizanţi să boicoteze firmele care îşi fac publicitate la posturile TV fondate de Dan Voiculescu, directorul Antena 3, Mihai Gâdea, anunţă că Antenele îl vor da în judecată pe fostul preşedinte şi că vor cere despăgubiri uriaşe atât de la ei cât şi de la cei ce au postat mesaje similare.

"Priviţi ce a scris Băsescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi că nu e vorba de restituirea unor clădiri, ele erau ale statului din 2014, CI AICI E VORBA DE DESFIINŢAREA CELUI MAI URMĂRIT POST DE ŞTIRI ŞI A ALTOR 4. Dovada e şi instigarea de mai jos a inculpatului Băsescu. Cred că ne e limpede cine e în spatele întregii operaţiuni de suprimare a Antena3! Eu cumpăr doar de la cei care îşi fac reclamă la Antena3.

Îl vom acţiona în judecată şi îi vom cere despăgubiri uriaşe şi lui şi tuturor celor care au postat mesaje similare. Nici un om politic din lume nu a instigat împotriva cuiva care plăteşte anual 40.000.000 de euro taxe, ce să mai spui despre un fost preşedinte?!?", scrie Gâdea pe Facebook.

Reamintim că sâmbătă fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că a decis să nu mai cumpere produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, îndemnându-şi simpatizanţii să procedeze la fel.

"Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgând bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărât să nu le mai cumpărăm.

Dacă sunteţi "basişti", atât de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse. Şi chiar dacă nu sunteţi "basişti", cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3. Vă mulţumesc", a scris, pe reţeaua de socializare, Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne