Mariana Câmpeanu nu a fost grav bolnavă. Nu a făcut accident cerebral

Mariana Câmpeanu
Mariana Câmpeanu (Epoch Times România)

Mariana Câmpeanu, fostul ministru al Muncii, nu a fost spitalizată pentru accident cerebral, ci s-a tratat ambulatoriu.

Mariana Câmpeanu nu a fost internată în spital datorită stării grave a sănătăţii. Aceasta nu a făcut accident vascular cerebral şi nici măcar o fază uşoară, aşa cum a anunţat primul ministru Victor Ponta. Câmpeanu a avut o stare de rău pe fondul unui puseu de tensiune.

Această informaţie a fost dată de fostul senator Mircea Diaconu, care a făcut dezvăluirea marţi seară în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

Premierul Victor Ponta a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ar fi suferit, sâmbătă, un accident vascular.

Premierul susţine că Mariana Câmpeanu a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a fost supusă la o serie de investigaţii medicale, după care a fost externată. Aceasta a susţinut anterior că trece printr-o perioadă stresantă ca urmare a scandalului privind pensionarea soţului său pe caz de boală.

Fostul ministru este acuzat că în anul 2005, când ocupa funcţia de director executiv al Casei de Pensii Judeţene Ilfov, i-a acordat soţului său, Iulian Câmpeanu, pensie de invaliditate gradul I şi indemnizaţie pentru însoţitor. Invaliditate de gradul I presupune că persoanele care sunt în această situaţie sunt caracterizate prin „pierderea totală a capacităţii de muncă, de autoservire, de autoconducţie şi de orientare spaţială”, invalidul necesitând îngrijire sau supraveghere permanentă din partea altei persoane. Potrivit Centrului de Investigaţii Media, acesta este însă capabil să meargă la nunţi şi să se ducă la grădiniţa de unde îşi ia nepotul, precum şi până la cele două firme la care este acţionar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne