Marian Vanghelie scapă şi de arestul la domiciliu

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a reuşit în final să scape de "privaţiunile" arestului la domiciliu.
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie (Epoch Times România)

Curtea de Apel Bucureşti a admis miercuri, în mod definitiv, o cerere înaintată de Marian Vanghelie care viza înlocuirea arestului la domiciliu cu o măsură mai blândă, cea a controlului judiciar.

Potrivit Agerpres, pe timpul cât se află sub control judiciar, Vanghelie are o serie de obligaţii: să nu depăşească limita teritorială a judeţului Ilfov şi a municipiului Bucureşti, decât cu încuviinţarea instanţei; să nu se apropie de ceilalţi inculpaţi, de martori, experţi şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale; să nu exercite profesia, meseria sau să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit faptele; să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

Reamintim că Vanghelie este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. De altfel, potrivit presei, primarul-student conduce detaşat într-un top al mitelor, cu 90 de milioane de euro primite de la afaceristul Marian Dumitru, căruia i-ar fi facilitat atribuirea de contracte pe bani publici în valoare de circa două miliarde de lei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne