Maia Sandu nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon

Maia Sandu
Maia Sandu (Epoch Times România)
Tatiana Chiriac
10.11.2020

Candidata PAS la alegerile prezidenţiale Maia Sandu a anunţat luni, 9 noiembrie că nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon.

Politiciana a menţionat că Dodon învrăjbeşte societatea, împroaşcă ură şi venin în toate părţile: este isteric, ţipă la oameni, toarnă minciuni cu găleata, îi sperie cu falsuri, îi ameninţă.

„Să nu mai pierdem timpul cu un om prăpădit, panicat, speriat şi singur, care s-a băgat în glod şi încearcă să ne tragă pe toţi acolo. Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât”, a adăugat aceasta în cadrul unui briefing de presă.

Câştigătoarea primului tur al alegerilor prezidenţiale a mai declarat că singurele dezbateri pe care le mai poate avea Dodon sunt cele cu procurorii: despre actele de corupţie, schemele în care este implicat, trădarea de ţară, furturile şi vestitul „kuliok”. „După alegeri voi cere insistent să fie anchetat pentru toate abuzurile pe care le-a comis.”

Este panică şi debandadă în rândul socialiştilor, deoarece au pregătit de două săptămâni minciunile şi nu vor avea unde să le spună, a notat, în context, deputatul PAS Sergiu Litvinenco întrebându-se retoric: „Dar, într-adevăr, ce să 'dezbaţi' cu unul care spune mai multe minciuni decât propoziţii pronunţate?”.

Săptămâna trecută, Igor Dodon anunţa că dezbaterea dintre el şi Maia Sandu urma să aibă loc miercuri, 11 noiembrie. Socialistul Vlad Bătrâncea, reprezentantul lui Dodon, a afirmat că liderul PAS ar avea frică să vină la dezbateri cu preşedintele în exerciţiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor