Maia Sandu: Ca să se menţină la putere, Igor Dodon a cerut ajutorul celor mai mari bandiţi

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, Dodon a primit o palmă zdravănă peste faţă de la cetăţeni, de aceea se simte prins în colţ, îi fuge pământul de sub picioare şi este gata să dea foc la ţară, afirmă Maia Sandu.
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova),
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova), (Epoch Times România)

Ca să se menţină la putere, Igor Dodon a cerut ajutorul celor mai mari bandiţi, în schimb eliberându-i din închisoare sau micşorându-le termenul de condamnare. Aceşti bandiţi astăzi umblă pe la agenţi economici şi cu pistolul la tâmpla oamenilor, cer bani pentru a finanţa campania lui Igor Dodon, a declarat în cadrul unui briefing de presă câştigătoarea primului tur al alegerilor prezidenţiale Maia Sandu.

Politiciana susţine că de dragul banilor, Dodon i-a dat undă verde lui Platon pentru o nouă hoţie bancară de proporţii punând la cale un următor furt al miliardului. Dodon le promite protecţie tuturor hoţilor care îl sprijină în această campanie electorală. El este disperat, se simte ca o fiară încolţită, şi, după ce a vândut ţara, este gata să vândă şi viitorul oamenilor din Republica Moldova.

După ce a angajat din banii furaţi de la cetăţeni sute de trolli şi zeci de televiziuni, prin care umple toată ţara cu mizerii şi minciuni, Dodon nu a rezistat şi a coborât în glod împroşcând cu acesta toată ţara, a adăugat liderul PAS, notând că în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Igor Dodon a primit o palmă zdravănă peste faţă de la cetăţeni de aceea se simte prins în colţ, simte că îi fuge pământul de sub picioare şi este gata să dea foc la ţară.

„Pe 15 noiembrie îl dăm jos şi începem să rezolvăm problemele adevărate ale ţării. Vom începe o luptă dură împotriva tuturor judecătorilor şi procurorilor care protejează hoţii şi bandiţii. Voi insista pe înăsprirea pedepselor pentru trădare de ţară, aşa încât nimeni să nu mai îndrăznească vreodată să-şi vândă ţara şi interesele cetăţenilor. Vom pune capăt acestui dezmăţ!”, a conchis Maia Sandu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe