Dodon o atacă pe Sandu lansând grave acuzaţii. Sturza: Preşedintele e un tip fără educaţie şi bun simţ

Atâta greaţă şi ură faţă de propriul popor poate avea doar un om slab şi fricos, afirmă PAS.
Igor Dodon şi Maia Sandu
Igor Dodon şi Maia Sandu (facebook.com/D. Alaiba/newsmaker.com)
Tatiana Chiriac
03.11.2020

În cadrul unei conferinţe de presă, Igor Dodon a lansat o sumedenie de acuzaţii nefondate la adresa Maiei Sandu declarând că în cazul în care aceasta va deveni preşedinte al R. Moldova va închide şcoli şi spitale, va plasa toată ţara în carantină, va băga ţara în datorii, stând cu mâna întinsă la europeni şi Occident pentru credite etc.

În replică, PAS a menţionat că Dodon a arătat în direct cine a creat toate ştirile false din Moldova din ultimii 4 ani şi cine este principalul vinovat de instigare la ură în ţara noastră. Mai mult, Dodon a luat glodul în mâinile proprii şi l-a aruncat în toţi cetăţenii. Atâta greaţă şi ură faţă de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos, a afirmat PAS.

În opinia formaţiunii, Dodon, ca toţi cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică. „El reprezintă frica, noi suntem speranţa. Dodon reprezintă trecutul.”

„E o ruşine în sec. XXI ca un stat să aibă un aşa preşedinte. Mincinos, ranchiunos, dezgustător ca limbaj şi comportament.

Un tip fără multă carte, educaţie şi bun simţ. S-a deghizat în familist şi bun creştin. S-a vândut pe câţiva arginţi unui stat străin, regele cu fundul gol al gunoiului. La tomberonul istoriei cu el!”, a subliniat în context fostul premier al R. Moldova Ion Sturza.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor