Madrid, haos în spitale: Pacienţi pe podea, chiar şi pe coridoare [video]

Spital din Madrid
Spital din Madrid (screenshot tramite video Youtube Corriere TV)

Tuse şi paturi improvizate pe jos. Acestea sunt imagini dramatice de pe Twitter înfăţişând persoane afectate de virusul Wuhan ce se află în afara unităţilor de terapie intensivă aşteptând să se elibereze un pat, potrivit Corriere Tv.

Unităţile de terapie intensivă se prăbuşesc, în special la Madrid, unde pacienţii sunt aşezaţi pe jos pe coridoare, aşteptând să obţină un pat disponibil. Numărul persoanelor infectate cu virusul Partidului Comunist Chinez şi decedate în Spania este în continuă creştere.

Acest videoclip nu se vede în presa spaniolă, iar singurele informaţii disponibile astăzi, 23 martie, până la această oră, se referă la numărul persoanelor infectate şi al celor decedate: 33.089 afectate şi respectiv 2.182.

Potrivit ABC, vicepremierul spaniol Carmen Calvo este internată pentru a fi tratată de infecţie respiratorie, conform primului diagnostic medical, şi aşteaptă să facă teste pentru a se vedea dacă a fost infectată cu virusul Partidului Comunist Chinez.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură