Macovei, revoltată: Condamnatul Dragnea ne spune că armele lui sunt partidul şi Parlamentul

Tonul sfidător pe care liderul PSD Liviu Dragnea spune că arma lui este Parlamentul arată că e dispus să facă orice pentru a scăpa de răspundere şi de posibile anchete penale, a acuzat fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei.
Monica Macovei, la conferinţa de presă despre înfiinţarea partidului M10
Monica Macovei, la conferinţa de presă despre înfiinţarea partidului M10 (Eugen Horoiu)

Condamnatul penal Liviu Dragnea, preşedintele PSD, ne spune că armele lui sunt partidul şi Parlamentul, declaraţie din care se pot trage o serie de concluzii problematice, a remarcat europarlamentarul Monica Macovei, pe pagina sa de Facebook.

Ce putem înţelege din declaraţia lui Dragnea:

1. Dragnea confiscă o instituţie a statului, Parlamentul.

2. Dragnea abuzează de o instituţie a statului pentru interesul lui personal.

3. Dragnea nu dă doi bani pe Constituţie, care spune că Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român.

4. Dragnea dispreţuieşte votul celor care l-au trimis în Parlament şi care i-au dat posibilitatea să fie preşedintele Camerei Deputaţilor.

5. Dragnea se va opune oricărei cereri de ridicare a imunităţii venite de la procurori.

6. Dragnea va încerca modificarea legilor anticorupţie în Parlament.

"Tonul sfidător al lui Dragnea când spune că arma lui este Parlamentul arată că este dispus să facă orice pentru a scăpa de răspundere şi de posibile anchete penale", a concluzionat Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne