Lucruri pe care nu le face o femeie ce are încredere în ea (II)

Când ai încredere în tine, nu simţi nevoia să bârfeşti, nu te îndoieşti de tine însăţi, îţi trăieşti emoţiile, ai grijă de tine şi frumuseţea ta, în timp ce nu-ţi pierzi timpul cu tot felul de griji.
femeie
femeie (femeie)

Toate acestea şi câteva lucruri în plus, le-am discutat în articolul anterior pe care îl poţi găsi aici. Astăzi continuăm cu partea a doua a listei de lucruri pe care nu le fac femeile ce au încredere în ele:

1. Nu pun pe primul loc ideea de a fi ocupat

Să fii productiv este diferit de a fi ocupat. Preferă să rezolve sarcina şi nu se simt copleşite în timp ce fac acest lucru.

2. Nu au nevoie de antrenor personal

Sau de un ceas deşteptător, de fapt. Se auto motivează şi dimineaţa se trezesc cu entuziasm, abia aşteptând să se apuce de ceea ce au de făcut în acea zi. De asemenea, butonul de snooze nu are niciun rost.

3. Nu cedează în faţa presiunii anturajului

Acest lucru se datorează faptului că nu simt presiunea din partea anturajului. Presiunea este pentru cei ce se stresează în legătură cu ceea ce cred ceilalţi despre ei, iar o femeie ce are încredere în ea, pur şi simplu nu face acest lucru.

4. Nu-şi doresc fani, ci persoane care să le susţină

Probabil că au mulţi prieteni pe Facebook şi sunt foarte urmărite pe Instagram, dar lucrul pe care pun preţ este calitatea conţinutului cu care intră în contract pe reţelele de socializare, mai mult decât pe cifrele mari. Calitatea este mereu mai importantă decât cantitatea.

5. Nu iau decizii în mod automat sau inconştient

Ştiu ce-şi doresc şi ce nu-şi doresc de la viaţă şi de la ele însele. Tocmai de aceea, când iau o decizie, o iau în mod intenţionat. Acest mod de a trăi, în care alegi să acţionezi şi nu să reacţionezi de cele mai multe ori, este ceea ce le face pe aceste femei atrăgătoare.

6. Nu pun semnul egal între cine sunt şi lucrurile pe care le deţin

Îşi dau seama că bunurile materiale nu le definesc ca persoane, aşa că deciziile pe care le iau în materie de haine şi maşini, sunt bazate pe ceea ce le place, nu pe modul în care îşi doresc să fie percepute.

7. Nu-şi ignoră instinctele

Chiar şi în situaţiile în care în mod obiectiv dovezile indică într-o direcţie, dacă instinctul lor spune altceva, aceea este calea pe care o vor lua. Ştiu că instinctul este cel mai puternic aliat în luarea de decizii, aşa că îl ascultă în mod constant.

8. Nu au o stare de disconfort când nimeni nu spune nimic

De fapt, liniştea le ajută să se reîncarce. Le face plăcere să petreacă timp singure, unde pot să-şi exploreze drumul dezvoltării personale şi să se reenergizeze.

9. Nu iau lucrurile personal

Îşi dau seama că părerea ta este legată de modul tău de a gândi şi că nu-i vorba despre ele, la nivel de persoană. Pun preţ pe ceea ce le spui, chiar dacă nu eşti de acord cu alegerea pe care o fac, însă până la urmă tot ele au ultimul cuvânt de spus. Iar dacă se întâmplă asta, nu înseamnă că nu te mai plac.

10. Nu caută să fie în centrul atenţiei

Pun preţ pe autenticitatea celor din jur şi vor să aibă doar prieteni cu care au creat o conexiune intelectuală la un nivel ceva mai profund. Le fac plăcere conversaţiile provocatoare şi deşi acest lucru nu le face mai populare, nu le pasă de acest aspect.

11. Mai fac şi excepţii din când în când

Îşi dau seama că echilibrul este cel mai important în tot ceea ce faci. S-ar putea să urmeze un stil alimentar strict, dar vor trece cu vederea dacă ocazional şi-au luat o îngheţată. Le face plăcere să meargă la fitness, însă îşi dau seama că lumea nu o să se sfârşească dacă nu se duc o dată.

În concluzie, o femeie ce are încredere în ea nu are nevoie şi nici nu intenţionează să fie plăcută de cei din jur. Probabil că tocmai de aceea toată lumea o place.