Lovitură pentru Hunter Biden: Aproape 10.000 de fotografii şi documente de pe laptopul lui abandonat, publicate online

Joe Biden, împreună cu fiul său Hunter
Joe Biden, împreună cu fiul său Hunter (Getty Images)

Aproape 10.000 de fotografii de pe laptopul abandonat al lui Hunter Biden au fost încărcate pe un site nou - BidenLaptopMedia.com, care a fost intermitent indisponibil de la lansare din cauza traficului copleşitor, potrivti ZeroHedge.

Site-ul, care a durat luni de zile până să fie finalizat, este conceput de fostul asistent la Casa Albă al lui Trump, Garrett Ziegler, care a lucrat ca asistent al consilierului economic Peter Navarro.

"Ne-a luat câteva luni să trecem prin fotografii, aproximativ 10.000, şi să cenzurăm zonele intime din fotografii", a declarat Ziegler, adăugând: "Ceea ce contează cel mai mult pentru noi este adevărul şi transparenţa."

"Dacă americanii vor să ştie cum este prima familie americană, vor afla. Şi nu vom elimina fotografiile care îi prezintă pe cei din familia Biden într-o lumină bună."

Fotografii (cu metadate de localizare)

Emailuri

Rapoarte de activitate suspicioasă

Trafic de influenţă

Jurnalul lui Ashley Biden

Şi o mulţime de detalii personale.

Potrivit lui Ziegler, mai multe fotografii care includ date personale au fost cenzurate, inclusiv cele care conţin numere de asigurare socială, informaţii bancare şi numere de card de credit, precum şi mai multe fotografii nud ale lui Hallie Biden, văduva lui Beau Biden.

"Dintre multele fotografii găsite pe laptop, Ziegler a furnizat Fox News Digital două fotografii de pe laptop care nu au mai fost văzute niciodată.

O fotografie îl înfăţişa pe Hunter Biden apropiat de iubita sa de atunci, Zoe Kestan, în 2018. Cealaltă imagine - care prezenta o varietate de droguri şi o folie de prezervativ pe o masă - era dintr-o conversaţie prin mesaje text pe care Hunter a avut-o cu Hallie Biden - văduva lui Beau Biden şi fostă iubită a lui Hunter Biden - în acelaşi an.

Oferind o perspectivă suplimentară asupra tipului de conţinut pe care spectatorii îl pot aştepta pe site, Ziegler a declarat că unele conţinuturi care nu au 'valoare de ştiri' nu vor fi prezentate." - Fox News

"Există, de exemplu, capturi de ecran ale jocului Candy Crush, care suntem destul de siguri că nu există absolut nicio valoare de ştiri în acestea. Aşa că va fi, aş spune, 98% dintre fotografiile de pe dispozitiv, în total aproximativ 10.000, deşi va fi mai puţin decât atât. Va fi o relatare complet autentică a fotografiilor de pe dispozitiv", a declarat Garrett Ziegler.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe