Liviu Dragnea şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Fostul ministru al Dezvoltării, Liviu Dragnea a anunţat miercuri ca şi-a depus la partid demisia din funcţia de preşedinte executiv, relatează Gândul.info.

Dragnea a mai precizat că a avut o discuţie cu preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, în cadrul căreia l-a informat pe acesta că nu revine asupra deciziei de a demisiona din calitatea de preşedinte executiv. Fostul ministru, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul fraudării Referendumului din 2012, şi-a înregistrat demisia la partid, pentru ca aceasta să devină operaţională.

"Astăzi, când ajung la partid, o să o înregistrez, şi demisia va deveni efectivă", anunţase anterior Dragnea, citat de hotnews, adăugând că dacă la întrunirea Comitetului Executiv Naţional al PSD ce va avea loc săptămâna viitoare, se va hotărî că experienţa sa poate fi în continuare utilă, va continua să ajute partidul.

"Nu cred că este în regulă ca eu să fiu preşedinte executiv cu această condamnare. (...) Am reacţionat la un fapt, foarte simplu. (...). Nu mai pot ocupa această funcţie, în opinia mea", a adăugat Dragnea.

Reamintim că, miercuri, Comitetul Executiv Naţional urma sa tranşeze problema retragerii lui Liviu Dragnea din funcţia deţinută în partid, după ce luni Biroul Permanent Naţional nu a fost de acord cu plecarea acestuia de la conducerea PSD.

Şedinţa de astăzi a fost însă amânată pe motiv ca în această după-amiază are loc ceremonia depunerii jurământului de către noul ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, fina lui Liviu Dragnea şi a baronului de Constanţa Nicuşor Constantinescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne