UPDATE: Suspans prelungit în PSD. Decizia privind retragerea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului s-a amânat

Liviu Dragnea, viceprim-ministru
Liviu Dragnea, viceprim-ministru (Epoch Times România)

UPDATE: Şedinţa Comitetului Executiv al PSD în cadrul căreia se va lua o decizie privind retragerea funcţiei de preşedinte executiv pentru Liviu Dragnea, va fi organizată săptămâna viitoare, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.

* * *

Şedinţa în care se va decide soarta politică a lui Liviu Dragnea, condamnat la un an cu suspendare în dosarul Referendumului, a fost amânată.

După ce luni social-democraţii nu au ajuns la nicio concluzie cu privire la retragerea lui Liviu Dragnea din postul de preşedinte executiv al PSD, premierul Victor Ponta a confirmat ca o decizie în acest sens va fi luată miercuri. Această dată însă s-a decalat, pe motiv ca, în cursul zilei de astăzi, va avea loc depunerea jurământului de investire a noului ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, relatează B1 TV.

"Întrucât mâine la ora 16:00 noul ministru va depune jurământul, şedinţa este amânată. Vom reveni cu amănunte privind data de desfăşurare”, este mesajul care a ajuns la toţi membrii PSD.

Sevil Shhaideh a fost director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa. Potrivt Gândul.info, Shhaideh a fost susţinută în administraţia centrală de PSD Constanţa, ea fiind fina preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, titular a numeroase dosare penale. Surse din PSD susţin că Shhaideh este şi fina lui Liviu Dragnea, având două perechi de naşi. Shhaideh a devenit secretar de stat la Dezvoltare din primul guvern Ponta, în mai 2012.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne