Liga I. Dinamo Bucureşti, victorioasă pe terenul formaţiei FC Hermannstadt

Gruparea dinamovistă a trecut cu scorul de 2-0 de cei de la FC Hermannstadt, pe terenul celei din urmă, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.
Dinamo Bucureşti - FC  Hermannstadt 2-0  (2-0), în etapa  a 16-a a Ligii I de fotbal.
Dinamo Bucureşti - FC Hermannstadt 2-0 (2-0), în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. (FC Hermannstadt/facebook)

Dinamo Bucureşti şi-a îndeplinit cu brio sarcinile de joc, miercuri seara, pe Stadion Gaz Metan din Mediaş, acolo unde a întâlnit echipa FC Hermannstadt, în etapă a 16-a a returului campionatului intern.

Dinamoviştii s-au impus prin golurile marcate de Diego Fabbrini (29), Adam Nemec (32), scor final 2-0 (2-0).

Sibienii au ratat şansa de a reduce din diferenţă în min. 68 prin Goran Karanovic, dar acesta din urmă nu a reuşit să-l păcălească pe goalkeeper-ul Mihai Eşanu în situaţie de unu la unu.

Formaţia din Capitală a irosit la rândul ei o şansă uriaşă de gol, prin Deian Sorescu (83), din lovitură liberă, însă portarul Cristiano Figueiredo a scos de sub transversală.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport