Liga I. Gaz Metan Mediaş, victorie la scor periculos în faţa celor de la FC Voluntari

Medieşenii s-au impus pe teren propriu în faţa celor de la FC Voluntari cu scorul de 2-0 (0-0), marţi, ambele reuşite ale gazdelor fiind ale portughezului Ze Manuel (minutele 70 şi 73).
(FC Voluntari)

Gaz Metan Mediaş a obţinut maximul de puncte la finalul etapei a 16-a a Ligii I de fotbal, graţie succesului cu scorul de 2-0 (0-0) înregistrat în faţa celor de la FC Voluntari.

Jucătorul serii a fost portughezul Ze Manuel care a punctat de două ori (minutele 70, 73).

Oaspeţii, care l-au avut pe banca tehnică pe noul tehnician Bogdan Andone, au ameninţat plasa porţii medieşene prin Marius Briceag (51), dar fără şanse, şutul său din marginea careului de şaisprezece metri fiind respins în corner de goalkeeper-ul Răzvan Pleşca.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, FC Voluntari câştigând cu 2-1 în prima etapă a campionatului, iar Gaz Metan cu 6-0 la Voluntari în şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport