Primera Division. Atletico Madrid şi-a consolidat postura de lider în campionatul spaniol

Formaţia pregătită de Diego Simeone şi-a consolidat poziţia de lider, marţi seara, după succesul de pe teren propriu cu FC Sevilla, într-o partidă restantă contând pentru prima etapă a campionatului de fotbal al Spaniei.
Atletico Madrid - FC Sevilla 2-0, într-o partidă restantă contând pentru prima etapă din La Liga.
Atletico Madrid - FC Sevilla 2-0, într-o partidă restantă contând pentru prima etapă din La Liga. (Getty Images)

Atletico Madrid s-a impus în faţa formaţiei FC Sevilla, marţi seara, cu scorul de 2-0, victoria propriuzisă fiind adjudecată de madrileni graţie reuşitelor lui Angel Correa (17) şi Saul Niguez (76).

Acest duel restant din prima etapă a campionatului de fotbal al Spaniei, le-a adus elevilor antrenaţi de argentinianul Diego Simeone trei puncte preţioase în economia clasamentului, ce le permite să se distanţeze la patru puncte de ocupanta locului secund, Real Madrid, care are însă două meciuri în plus disputate.

Aceasta este a cincea victorie consecutivă pentru Los Rojiblancos.

O perioadă extraordinară pentru fanii lui Atletico, care se bucură totodată şi de distincţia oferită de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) lui Diego Simeone, de cel mai bun tehnician de club din ultimul deceniu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport