Liga I. Dinamo Bucureşti, înfrângere ruşinoasă pe terenul formaţiei FC Botoşani (0-4)

Gruparea dinamovistă a cedat la scor uriaş în deplasarea făcută la Botoşani, scor final 4-0 (3-0), în etapa a 18-a a campionatului intern. Primul gol a fost marcat în minutul 1 de Hamidou Keyta.
FC Botoşani - Dinamo Bucureşti 4-0   (3-0), în etapa a 18-a a   Ligii I de fotbal.
FC Botoşani - Dinamo Bucureşti 4-0 (3-0), în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club Botoşani/facebook)
Marius Drăgoi
25.01.2021

FC Dinamo Bucureşti a înregistrat un eşec usturător pe terenul formaţiei FC Botoşani, duminică seara, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Câinii-roşii au pierdut cu scorul de 4-0 (3-0), cea mai categorică înfrângere pentru aceştia din actualul campionat.

Atacantul francez Hamidou Keyta a punctat de două ori, în secunda 55 şi minutul 37, ultimul dintr-un penalty acordat de centralul Istvan Kovacs după o intrare neregulamentară a lui Marco Ehmann asupra lui Mihai Roman I.

Keyta a avut şi un rol decisiv la golul marcat de conaţionalul său Hervin Ongenda (23).

Ultimul care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost Denis Haruţ (64).

De menţionat că scorul final putea fi mult mai mare, dacă botoşănenii nu ar fi nimerit bara porţii în două rânduri, prin Mahmoud Al-Mawas (3) şi Andrei Chindriş (75).

Şi Dinamo ar fi putut să spele din imaginea şifonată prin atacantul senegalez Magaye Gueye (45+1), dar acesta din urmă a ales la rândul lui să trimită mingea în bară.

FC Botoşani venea după o victorie la Iaşi, cu Poli, în timp ce Dinamo e la a doua înfrângere consecutivă, după 0-1 acasă cu Chindia.

În ierarhia Ligii I, FC Botoşani se află pe 7 cu 24 de puncte, iar Dinamo se află pe 11 cu 19 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor