Liga I. Gaz Metan Mediaş, victorioasă în faţa grupării moldovene Politehnica Iaşi

Medieşenii şi-au adjudecat maximul de puncte din duelul cu Poli Iaşi, într-o partidă din cadrul etapei a 18 -a a campionatului intern, scor final 2-1 (2-0).
Gaz Metan Mediaş- Politehnica Iaşi 2-1  (2-0),  în etapa a 18-a a  Ligii I de fotbal.
Gaz Metan Mediaş- Politehnica Iaşi 2-1 (2-0),  în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal. (FC Politehnica Iaşi/facebook)
Marius Drăgoi
25.01.2021

Gaz Metan Mediaş a încheiat pozitiv partida cu Politehnica Iaşi, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Gazdele au fost pe val în prima repriză, marcând de două ori în doar trei minute de joc, prin Luis Niţu (min. 20), la capătul unui contraatac, respectiv Ricardo Valente (23), cu un şut la colţul scurt.

Moldovenii au redus din diferenţă pe final de timp regulamentar prin muntenegreanul Uros Djuranovic (83), aflat la primul său meci în tricoul alb-albastru.

Formaţia pregătită de portughezul Jorge Paulo Costa Almeida a avut şi o bară, prin Ronaldo Deaconu (min. 73).

Gaz Metan este neînvinsă de patru etape, se află pe 9 cu 23 de puncte, în timp ce Poli Iaşi este ultima clasată, pe 16 cu 15 puncte.

Gaz Metan s-a impus şi în tur cu scorul de 4-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor