Liderul socialiştilor, Igor Dodon, pleacă din nou la Moscova

Igor Dodon în vizită la Moscova
Igor Dodon în vizită la Moscova (facebook.com)

Liderul socialiştilor, Igor Dodon, a anunţat că pleacă din nou la Moscova într-o vizită de lucru „în scopul stabilirii unor contacte cu parteneri de afaceri”, în calitate de preşedinte al unei asociaţii moldo-ruse de business.

”Am planificate mai multe întrevederi importante cu şefii unor companii mari de stat şi companii private”, a scris Igor Dodon pe o reţea de socializare.

Igor Dodon a renunţat luni, 18 octombrie, la mandatul de parlamentar din partea Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor, anunţând că în timpul apropiat va pleca şi de la şefia PSRM.

Experţi de la Chişinău au susţinut că Dodon pleacă din R. Moldova, încercând să se securizeze de valul de dosare, care până nu demult se prăfuiau pe rafturile procuraturii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe