Liderii PNL au o şedinţă informală la sediul USL

Crin Antonescu, PNL (Epoch Times România)
Flori Mladin
21.02.2014

Liderii PNL au o şedinţă la sediul USL, vineri la prânz, împreună cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre situaţia din Uniune şi strategia parlamentară a liberalilor pentru săptămâna viitoare, au declarat surse din PNL pentru Mediafax.

La şedinţă participă mai mulţi vicepreşedinţi ai PNL pentru a analiza situaţia majorităţii parlamentare în cazul ruperii USL şi a instituirii unui nou Guvern de către PSD, au mai informat sursele citate.

Crin Antonescu a declarat că este posibil să candideze la alegerile prezidenţiale dacă va fi sprijinit de PNL, dar că nu ştie dacă va face acest lucru din Opoziţie, reiterând că şi-a asumat rolul de candidat al USL şi că face acest lucru până în ziua în care nu va mai fi posibil.

Surse politice au declarat că Victor Ponta le-a spus, joi, social-democraţilor care s-au întâlnit la hotelul Rin, că liderul PNL Crin Antonescu "şi-a făcut nişte calcule şi va candida la Preşedinţie din partea opoziţiei".

Potrivit acestor surse, la reuniunea PSD numai Victor Ponta a ţinut un discurs, în timp ce erau proiectate imagini de la Congresul PSD de acum patru ani, când actualul preşedinte al formaţiunii a preluat funcţia.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat înainte de a începe reuniunea că liderii PSD, PC şi UNPR nu s-au întrunit ca să petreacă, ci ca să facă un bilanţ al celor patru ani de când Ponta a fost ales preşedinte, precum şi pentru a discuta despre viitorul USL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor