Lider USR PLUS: Mulţumesc lui Gâdea, Ciutacu, Bahmuţeanu şi Danei Budeanu că i-au criticat pe "ameţiţii" din partidul meu

Emanuel Ungureanu
Emanuel Ungureanu (Epoch Times România)

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a avut o reacţie mai mult decât surprinzătoare, vineri, atunci când le-a mulţumit şi i-a lăudat pe Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuţeanu sau Dana Budeanu, pentru că „au criticat justificat ‘ameţiţii’ din partidul” său.

Într-o postare pe Facebook, Ungureanu a anunţat că „după eforturi imense şi piedici absurde, astăzi, Primăria Sector 1 şi Primăria Generală a Capitalei au autorizat demolarea celor 2 coteţe care împiedicau construirea unui corp de clădire nou, cu bani de la Banca Mondială, un proiect în valoare de 73 de milioane de euro”.

Deputatul susţine totodată că e vorba despre un proiect pentru care „a luptat ca un tigru în primul rând managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, domnul profesor Alexandru Ulici”.

„Ştiu că nu vă aşteptaţi ca un userist să aprecieze public persoane influente care critică USR-PLUS, însă fără sprijinul public al lui Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuţeanu sau al Danei Budeanu, care au criticat justificat 'ameţiţii' din partidul meu care au blocat nepermis acest proiect, luni de zile, fără ajutorul lor, nu ajungeam aici astăzi. Trist, dar adevărat. Aşa că, astăzi le mulţumesc frumos tuturor celor care au înţeles că este o chestiune de siguranţă naţională, o problemă de viaţă şi de moarte construirea urgentă a unor spitale noi. Tuturor, le mulţumesc! Rămânem aproape!”, a scris Emanuel Ungureanu.

Nu este pentru prima dată când deputatul de ‘dreapta’ se arată nemulţumit de prestaţia colegilor săi de partid. La sfârşitul lunii iunie, Emanuel Ungureanu a criticat-o în termeni duri pe colega sa de partid Ioana Mihăilă, ministru al Sănătăţii, care anunţase recent reorganizarea Institutului de Transplant Renal şi Urologie din Cluj Napoca. Ungureanu îi reproşa ministrului că a luat decizia de reorganizare fără să se consulte cu conducerea spitalului respectiv. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne