Lăzăroiu: Ponta va intra în istorie ca groparul PSD

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (www.gov.ro)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat miercuri seară că, în opinia lui, premierul Victor Ponta va fi „groparul PSD” pentru că toate atacurile planificate împotriva adversarilor politici s-au soldat cu nenumărate victime în rândul propriei oştiri, cel mai recent demers în acest sens fiind înfiinţarea comisiei Nana.

„Ponta va intra în istorie ca groparul PSD. Nu cred că va fi neapărat ceva rău, având în vedere starea în care se află acum moştenitorul de facto al PCR. Şi eu cred că doar o implozie poate reforma acest monstru alcătuit din gunoaiele tranziţiei. Cu toate astea, Ponta va avea în cartea de istorie şi un rol comic. Pentru că a îngropat PSD din pură prostie, nu pentru ca şi-a dat seama că singura soluţie pentru reformarea stângii este să şi radă partidul din rădăcini”, a afirmat acesta.

Lăzăroiu este de părere că prin comisia Nana se deschide „cutia Pandorei” de unde va ieşi la iveală una din marile furăciuni ale tranziţiei, retrocedarea terenurilor, în care sunt implicaţi mulţi primari social-democraţi.

„Mă gândeam doar la această celebră comisie Nana. Făcută în mod evident pentru a-şi demola adversarul politic, ea nu face decât să scoată la iveală una din marile furăciuni ale tranziţiei: retrocedarea terenurilor. În care primarii PSD, dominanţi în mediul rural după 1990, sunt băgaţi până-n gât. Cei mai bătrâni dintre noi ştiu exact despre ce vorbesc. Odată ajunse pe mână procurorilor toate aceste cazuri, nu doar cel de la Nana, activul PSD va umple puşcăriile. Repet, din pură stupizenie, Ponta a deschis cutia Pandorei”, a explicat Lăzăroiu.

Potrivit parchetului Înaltei Curţi, procurorii au demarat ancheta în cazul terenurilor din comuna Nana, în cazul retrocedărilor din această comună. În cauză vor fi audiati primarii PSD care au aprobat retrocedarile, ministrul Stelian Fuia, director al Institutului Fundulea la data retrocedarilor, precum si consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu.

Fostul consilier prezidenţial a menţionat că strategiile premierului Victor Ponta din ultimii doi ani care au vizat adversarii săi politici s-au soldat cu nenumărate victime din rândul PSD.

„De altfel, dacă te uiţi la toate acţiunile marelui strateg de război Ponta, cam asta s-a întâmplat în ultimii doi ani. Toate atacurile planificate împotriva adversarilor politici s-au soldat cu nenumărate victime în rândul propriei oştiri. Referendumul din 2012 a trimis în instanţe zeci de activişti zeloşi în fraudarea voturilor şi a transformat partidul într-un paria la nivelul PES. Pactul de coabitare a consolidat justiţia independentă care finalizează dosar după dosar. Cele mai multe victime sunt din rândul celor mai lacomi, adică cei din partidul lui”, a subliniat Sebastian Lăzăroiu, adăugând că nu crede că s-ar fi găsit în 2010 altcineva mai potrivit din tot partidul care „să desăvârşească opera de igienizare a stângii”, argumentând că este sigur că Mircea Geoană ar fi fost „mai grijuliu”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne