Klaus Iohannis este "un om delicat şi elegant" - Vasile Blaga

Vasile Blaga, preşedinte PDL
Vasile Blaga, preşedinte PDL (Epoch Times România)
Spre deosebire de Băsescu sau Ponta, Klaus Iohannis este "un om delicat şi elegant", care nu are nevoie de un limbaj agresiv pentru a-şi susţine ideile, a afirmat preşedintele PDL Vasile Blaga sâmbătă la Piteşti.

"Klaus Iohannis este un model. El nu are nevoie să se manifeste ca Băsescu sau ca Ponta, nu are nevoie să înjure pentru a-şi sprijini punctele de vedere, nu are nevoie să se coboare în mocirlă, cum spune Băsescu, sau în cocina cu porci, cum spune Ponta. Este un om delicat, elegant, care spune ferm ceea ce are de spus", a declarat Blaga, citat de hotnews, în cadrul unui discurs ţinut la şcoala politică a femeilor din Alianţa Creştin-Liberală (ACL).

Totodată, Iohannis le-a cerut membrilor ACL să se mobilizeze total, pentru a nu lăsa la Cotroceni "un om ca Ponta."

"Nu putem lăsa la Cotroceni un om ca Victor Ponta. (...) Nu poate ajunge preşedinte al României un astfel de om, care va fi în stare să suspende pentru vreo doua ore şi Codul penal, să-l scape pe Nicolescu de pe aici, să-l scape pe Bunea Stancu de la Brăila, să scape duetul celebru de la Constanţa, Mazăre-Nicuşor, să-l scape pe Duicu de la Mehedinţi.", a adăugat Blaga.

Preşedintele PDL şi-a exprimat cu această ocazie încrederea că ACL-ul are cel mai bun candidat, care îl poate învinge pe Ponta.

"Am mare încredere în forţa ACL, a marelui partid de centru-dreapta, că avem cel mai bun candidat cu care pornim în luptă. Ponta va putea să mănânce floricele şi în turul doi, nu numai în turul întâi al alegerilor prezidenţiale", a mai spus Vasile Blaga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne