Johnny Depp şi Amber Heard au făcut nunta într-un cadru feeric pe insula privată

Actorii Johnny Depp şi Amberr Heard s-au căsătorit pe 4 februarie 2015
Actorii Johnny Depp şi Amberr Heard s-au căsătorit pe 4 februarie 2015 (foto bsb)

Celebra vedetă de la Hollywood, Johnny Depp, şi actriţa Amber Heard, care s-au căsătorit civil marţi, au organizat o ceremonie specială pe insula privată a actorului din Bahamas, unde şi-au reînnoit juramintele de credinţă, sâmbătă, într-un cadru de vis.

Râvnitul celibatar Johnny Depp, în vârstă de 51 de ani şi Amber Heard, în vârstă de 28 de ani s-au căsătorit civil marţi în casa din Los Angeles, iar la sfârşitul săptămânii şi-au celebrat nunta într-un peisaj feeric.

Ceremonia s-a petrecut pe frumoasa insulă Little Hall's Pond Cay. Pe plaja pitorească a fost amenajat un cort alb, iar într-o altă zonă a insulei a fost amenajată masa pentru recepţie.

"Au vrut să facă totul din nou pe plajă şi ...(să sărbătorească) cu prietenii, deoarece ei iubesc insula şi vor să fie în continuare o parte din viaţa lor", a povestit un oaspete pentru Sunday Express.

"Amber şi-a aranjat singură părul şi s-a machiat, iar Johnny a fost la fel de relaxat ca de obicei. Dar a existat o strălucire reală pe feţele lor de când au devenit oficial soţ şi soţie ...", a mai declarat oaspetele.

În ianuarie 2014, cei doi au dezvăluit că se logodesc, acest lucru fiind dovedit şi de inelul de logodnă care a fost observat pe degetul lui Amber. De atunci ei fost văzuţi împreună la numeroase evenimente publice, de la premiere de film la petreceri private.

Două luni mai târziu, au organizat o mare petrecere de logodnă la Carondelet House inn Los Angeles şi o cină privată la care a participat un mic grup de membri ai familiei.

Cuplul s-a întâlnit pe platourile de filmare în 2011 în timpul turnării filmului The Rum Diary.

Celebrul actor a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani.

Johnny Depp a mai fost căsătorit cu Lori Anne Allison (1983 - 1985), pe când Amber Heard este la prima căsătorie.

Amber a locuit împreună cu Depp la Los Angeles şi s-a apropiat de copiii lui Johnny - Lily-Rose şi Jack, a căror custodie o împarte cu mama copiilor, franţuzoaica Vanessa Paradis.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură