Fiica lui Whitney Houston victimă a unei farse? Ce rol are Nick Gordon

Bobby Kristina şi Nick Gordon
Bobby Kristina şi Nick Gordon (Facebook)

Ancheta în cazul fiicei lui Whitney Houston, Bobby Kristina Brown, ar putea lua un curs cu totul neaşteptat, datorită dezvăluirilor poliţiştilor. Pe corpul fiicei lui Whitney Houston s-au găsit urme care conduc la concluzia că prietenul ei, Nick Gordon ar fi bătut-o înainte ca aceasta să fie descoperită fără semne vitale. Un aspect care susţine această supoziţie este şi declaraţia lui Max Lomas, prietenului lui Gordon, care le-ar fi declarat poliţiştilor că acesta a făcut curăţenie în apartament şi a îndepărtat mai multe pete de sânge înainte de sosirea autorităţilor.

La prima vedere s-a crezut că Bobbi Kristina Brown s-a înecat în propria ei cadă de baie şi că ar fi folosit droguri, această supoziţie bazându-se şi pe experienţele în acest sens ale părinţilor ei - Whitney Houston şi Bobby Brown.

Acum mass-media relatează că Bobby Kristina ar fi o victimă a farsei comportamentului prietenului ei Nick Brown, cu care ar fi trebuit să se căsătorească. Autorităţile au deschis o anchetă penală.

Potrivit Tmz.com, Bobbi Kristina a suferit leziuni ce au "stârnit" curiozitatea poliţiştilor, care au declarat că trupul Kristinei prezintă urme care n-au nicio legătură cu starea în care a fost găsită. Totodată, specialiştii au declarat că tânăra de 21 de ani nu şi-a pierdut cunoştinţa din cauza drogurilor sau alcoolului.

Poliţia refuză să divulge natura sau gravitatea leziunilor, dar face investigaţii în legătură cu violenţele care au existat între între Brown şi Gordon.

Nick Gordon locuia în aceeaşi casă cu familia cântăreţei Whitney Houston, care îl trata ca pe unul de-al casei. Gordon, pe care Bobby îl considera deja soţul ei, promisese că o va proteja până la moarte. Cu toate acestea apropiaţii familiei au afirmat că acestea nu erau decât promisiuni deşarte şi că, de fapt, Nick Gordon obişnuia să o bată pe Bobbi Kristina Brown.

Celebra cântăreaţă Whitney Houston, mama lui Bobbi Kristina, a fost găsită decedată în urmă cu aproape trei ani pe data de 11 februarie, într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al cântăreţei. Tatăl ei este rapperul Bobby Brown, care a divorţat de Whitney Houston în 2007, creditat cu distrugerea vieţii marii cântăreţe.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură