Johnny Depp renunţă la burlăcie de dragul lui Amber Heard

Actorul Johnny Depp.
Actorul Johnny Depp. (Jason Merritt / Getty Images)

Presa americană anunţă căsătoria unuia dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood. (Fostul) băiat cu mâini de foarfece, Johnny Depp a cerut-o de soţie pe actriţa Amber Heard, anunţă "People."

Depp, în vârstă de 50 de ani, se întâlneşte de câteva luni cu Amber. Viitoarea mireasă are 27 de ani şi este cunoscută pentru roluri în filme precum "Bine aţi venit în Zombiland" "Familia Jones" şi "Hell Driver."

Cei doi s-au cunoscut la turnarea filmului "Jurnalul unui băutor de rom", însă au început o relaţie abia în 2012, după ce actorul american a încheiat relaţia cu Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai săi. Depp şi Vanessa au fost împreună 14 ani, fără să fi fost căsătoriţi. Ei au o fetiţă, Lily Rose, născută pe 27 mai 1999 şi un băieţel, John Christopher, născut pe 9 aprilie, 2002.

Depp şi logodnica sa plănuiesc o ceremonie intimă ce se va desfăşura pe o insulă privată pe care actorul o deţine în Bahamas.

Pe insula actorului au fost filmate mai multe scene pentru peliculele din celebra serie "Piraţii din Caraibe."

"Johnny şi Amber se vor căsători, desculţi, pe plaja din Little Hall's Pond Cay. Va avea loc o ceremonie intimă şi nepretenţioasă. După aceea se va organiza un grătar. Vor cânta câţiva dintre prietenii muzicieni ai lui Johnny şi se va dansa limbo", a declarat o sursă apropiată celor doi.

La începutul lui ianuarie, la un eveniment de caritate privat în Anaheim California, logodnica lui Depp a fost remarcată purtând pe deget un strălucitor inel de logodnă cu diamant.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe