Ivan anunţă un nou proiect în interiorul PSD. Iordache reacţionează: „Cred că de atâta Bruxelles s-a rupt de România”

Se lucrează la un nou proiect politic în interiorul PSD. Asta a anunţat Cătălin Ivan, unul dintre cei mai vehemenţi critici ai liderului PSD Liviu Dragnea. „Cred că de atâta Bruxelles s-a rupt de România”, a replicat Florin Iordache.
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt (Epoch Times România)

Se lucrează la un nou proiect politic în interiorul PSD şi urmează ca, foarte curând, acesta să fie prezentat membrilor partidului, a anunţat europarlamentarul Cătălin Ivan,

"Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluţie în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune şi de direcţie din ultimul timp. Foarte curând vom prezenta public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noştri, membri ai PSD. Vom analiza atunci câte din propunerile noastre vor fi bune şi câte nu.

Important este să avem o dezbatere internă nu despre cum întărim puterea unei persoane în partid, în niciun caz despre cum să-i apărăm pe unii să nu ajungă în faţa instanţei sau cum să-i ajutăm să se îmbogăţească mai uşor din banii publici, ci despre cum trebuie să arate un partid de stânga curat, modern, european, credibil. Unii se vor întreba, pe bună dreptate, cine suntem cei care vom prezenta acest proiect. Toate la momentul potrivit", a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Anunţul europarlamentarului a fost întâmpinat cu nemulţumire de unii dintre liderii social-democraţi.

Ecaterina Andronescu

"Poate să existe o nemulţumire într-o parte sau alta, într-un moment sau altul. Eu i-aş îndemna la înţelepciune pe toţi cei care gândesc asemenea proiecte. PSD nu este doar un partid care are nişte oameni, PSD are nişte angajamente faţă de ţară, pe care cred că este obligat să le respecte. Prioritatea PSD nu este să bandajeze rănile celor nemulţumiţi, ci să respecte angajamentele pe care şi le-a luat", a declarat Ecaterina Andronescu, pentru Agerpres.

Florin Iordache

"Cred că de atâta Bruxelles s-a rupt de România. Nu ştie ce se întâmplă în ţară şi ce se întâmplă în PSD. El poate să facă orice dezbatere, dar nu văd pe nimeni în PSD care să plece la drum cu Ivan. Din câte ştiu eu, Ivan nu mai e membru PSD. Din afara partidului poţi avea tot felul de idei năstruşnice", a precizat Iordache.

Codrin Ştefănescu

"Eu nu pot să intru în dialog cu dl. Ivan. Dvs puneţi în dialog cu mine oameni care nu mai sunt membri de partid. E ca şi cum aş spune eu acum la dvs că vreau să reformez PNL. Îşi face cruce Orban. Ce treabă mai au oamenii ăştia, care sunt excluşi din partid, cu PSD", a afirmat Codrin Ştefănescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne