Tudose continuă "renovarea" Fiscului: Şeful Antifraudă, dat afară. Bogdan Stan primeşte un post "călduţ"

După ce l-a înlocuit pe şeful ANAF, Bogdan Stan, al cărui nume este asociat cu celebra companie Tel Drum din Teleorman, premierul Mihai Tudose continuă seria schimbărilor strategice la instituţia pe care îşi bazează încasările de la buget.
Mihai Tudose
Mihai Tudose (Obiectiv Vocea Brailei)

Acum că a primit mână liberă de la liderul PSD Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose continuă "renovarea" Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în contextul nemulţumirilor sale privind scăderea încasărilor de la buget.

Din Monitorul Oficial de joi aflăm că premierul a dispus eliberarea din funcţie a lui Marin-Marius Florea, şeful Direcţiei generale antifraudă fiscală şi vicepreşedinte ANAF, şi înlocuirea lui cu Daniel Mihail Tudor, care era secretar general adjunct la Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Fostul şef ANAF proaspăt dat afară - Bogdan-Nicolae Stan - a primit şi el de la Tudose un post "călduţ" de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat.

În acelaşi timp, Daniel Florin Anghel şi Nicolae Pietrăreanu au fost numiţi, la rândul lor, vicepreşedinţi al Fiscului, în timp ce Sorin Cristian Giuvelea a fost dat afară din această funcţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne