Iohannis: Sunt foarte impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chişinău la Bucureşti

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Marşul-simbol al tinerilor unionişti porniţi pe 5 iulie din Chişinău spre Bucureşti, l-a impresionat pe preşedintele României, Klaus Iohannis, care le-a transmis un mesaj pe contul său de Facebook.

"Sunt foarte impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chişinău la Bucureşti. Din păcate, nu voi fi în ţară şi nu îi pot întâmpina la Palatul Cotroceni, dar fiţi convinşi că mi-ar fi făcut o reală plăcere. Prin gestul lor temerar, ei au dovedit, cu toată forţa unei generaţii care se simte profund europeană, că drumul nostru are o destinaţie comună.

Vom dovedi tuturor că, oricât de mult efort va trebui să depunem şi oricât va dura, ne vom împlini visul de a fi împreună în Europa. Sunt convins că oamenii de pe cele două maluri ale Prutului se vor regăsi într-o bună zi nu doar în Uniune, ci şi în comuniune. Vă mulţumesc pentru efortul vostru!", a declartat preşdintele Klaus Iohannis.

Tinerii plecaţi din Chişinău pe 5 iulie vor ajunge duminică la Bucureşti, în Piaţa Universităţii, acţiunea lor fiind menită să sensibilizeze opinia publică faţă de ideea unirii Republicii Moldova cu România.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.