Iohannis primeşte o replică acidă din partea PSD după ce l-a criticat pe Ponta

Victor Ponta şi Klaus Iohannis
Victor Ponta şi Klaus Iohannis (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)
Andrei Pricopie
08.05.2015

"Vreau să cred că iritarea preşedintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani din Sănătate", a fost reacţia venită din partea noului purtător de cuvânt al PSD, Gabriela Podaşcă, după ce şeful statului a acuzat vineri Guvernul Ponta că a pregătit prost implementarea cardului de sănătate.

"Am văzut astăzi declaraţiile preşedintelui pe diverse teme. PSD a participat la toate consultările convocate de preşedinte. Guvernul a respectat relaţia instituţională cu acesta, la fel şi Parlamentul. Noi suntem preocupaţi ca linia corectă de până acum să fie menţinută. Sunt foarte multe lucruri importante de făcut pentru România şi nu ne preocupă disputele.

Vreau să cred că iritarea de astăzi a preşedintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de Sănătate. Aşa cum vreau să cred că respingerea Codului Silvic nu a fost rezultatul lobby-ului unei firme din industria lemnului", a transmis Gabriela Podaşcă, în cadrul unui comunicat de presă remis redacţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemulţumit de faptul că premierul Victor Ponta face politică externă "de capul lui" în statele din Arabia, dar şi de faptul că Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor