Iohannis, despre refacerea USL: Vreţi să râd tare, sau mai puţin tare?

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a precizat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că indiferent de rezultatul alegerilor la europarlamentare USL nu se va reface.

Întrebat despre posibila refacere a Uniunii Social Democrate după alegerile europarlamentare de duminică, în contextul în care premierul Victor Ponta continuă să promoveze acestă idee, Iohannis a replicat: "Vreţi să râd tare sau mai puţin tare?".

Liderul PNL a subliniat că indiferent de rezultatul pe care îl vor obţine liberalii la alegeri, USL nu se va reface.

"Sunt, chiar sunt, în poziţia să vă spun cu toată certitudinea că, indiferent de rezultatul alegerilor, nu se va reface USL începând de luni. Puteţi să desfaceţi această afirmaţie în câte bucăţele vreţi, dar o spun cu toată răspunderea", a precizat acesta.

Social democraţii insistă în campania electorală să folosească sigla USL şi mesaje de genul „USL trăieşte” pe panourile şi materialele electorale, şi totodată fac presiuni pentru refacerea USL după europarlamentare, invocând numărul mare de lideri liberali locali care îşi doresc acest lucru, în ciuda poziţiei conducerii centrale.