"Întunecaţii vor recupera rapid, pentru că ei sunt ca o hidră" - lider sindical, despre cazurile Oprea, Tobă, DIPI

Emil Păscuţ, preşedintele Sindicatului Diamantul
Emil Păscuţ, preşedintele Sindicatului Diamantul (Epoch Times)

Punerea sub acuzare de către DNA a foştilor miniştri Gabriel Oprea, Petre Tobă şi a ofiţerilor DIPI, care au risipit banii statului pe căsuţe de păpuşi cu nisipar şi tobogan, stilouri de 13.000 de lei şi cărţi în ediţii de lux, legate în piele, dă o lovitură gravă corupţiei din MAI, însă nu anunţă decesul mafiei din Minister, opinează, pe Facebook, liderul sindicatului poliţiştilor ''Diamantul'', Emil Păscuţ.

În opinia liderului sindical, singura posibilitate de curăţire a sistemului ar fi numirea unui ministru care să fie un reformator hotărât şi independent, lucru de care Păscuţ se îndoieşte, căci "politicienii nu pot risca să accepte un om necontrolabil la cârma internelor."

Redăm postarea lui Păscuţ pe acest subiect:

"Cu Oprea, DIPI, Tobă, partea întunecată, coruptă a MAI a primit o serie de lovituri grave.

Dar nu vă bucuraţi prea tare. Ele nu sunt mortale, nu anunţă decesul mafiei din MAI. Întunecaţii vor recupera rapid, pentru că ei sunt ca o hidră.

Singura posibilitate de curăţire a sistemului e o mişcare rapidă de numire ca ministru, a unui reformator hotărât şi independent.

Din păcate, chiar dacă nu ştim încă persoana, ştim sigur că la MAI nu va fi adus un independent..
Poate se va pretinde însă că e "independent"...
Cioloş nu a avut puterea asta nici prima dată, când i s-a băgat pe gât Tobă, mă tem că nu o va avea nici acum...
MAI e un minister cu miză mult prea grea...politicienii nu pot risca să accepte un om necontrolabil la cârma internelor şi care să aibă o viziune clară şi hotărâtă de reformă a ministerului", scrie preşedintele sindicatului ''Diamantul''.